Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Toch fashionshow voor Lacroix

Door Michael op 25.06.2009

Christian-Lacroix-houdt-moed_groot xin_162070502092910941919 christian-lacroix60a

Goed nieuws voor de Lacroix fashionlovers: Christian Lacroix zal toch een fashionshow geven tijdens de fall/winter 2009/2010 modeweek in Parijs. De modeshow zal plaatsvinden op dinsdag 7 juli. Eerder gingen namelijk al geruchten dat Lacroix zelfs geen show meer zou geven. Maar eind goed al goed, voor de fashionshow weliswaar.

Christian Lacroix vroeg begin juni zes maanden uitstel van betaling. Als tegen het einde van die periode het geld probleem niet opgelost raakt, dan zal het definitieve faillissement van maison Lacroix worden aangevraagd. Let's keep those fingers crossed!

Wil je het crisisnieuws uit het Lacroix huis nog ff nalezen, klik dan hier!

page loaded