Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Festival Fashion

Door Tiany op 25.06.2009

festival_fashion_08 Festivalgangers opgepast: the fashion police is watching ;o)

Binnenkort trekken we weer massaal naar de festivals, voornamelijk voor de muziek, maar geef toe: het is ook dé perfecte plaats om de allernieuwste trends te spotten! ‘To see and be seen’ is het motto! Iedereen loopt er zogezegd bij met ‘een snel uitgekozen outfit’, maar diep vanbinnen weten wij wel beter! Er zijn echt wel enkele festival "do’s and dont's" en Belmodo.tv zet ze even op een rijtje...

Alles wat vintage, retro en sixties is sluipt rond op de festivalweides! Dita Von Teese-outfits met korsetten, sensueel kant en enkele doorschijnende accenten zijn volop aanwezig!  Ook de flashy leggings en hippe jurkjes are back for more!  Joss Stone, Amanda Palmer en de zangeres van Buraka Som Sistema zijn alvast goed bezig!

festival_fashion_02 festival_fashion_07

Vorig jaar was het al very stylish om met een kostuum naar het festival te trekken, maar ook dit jaar mogen we ze niet vergeten! Het is namelijk totally hot om een casual outfit te combineren met een kostuumbroek of vest à la Franz Ferdinand.

De boys vinden hun gading in het ruime assortiment aan hemdjes met hippe prints. Het ondertussen felbegeerde houthakkershemd is een blijver, shirts met bloemetjesprints zagen we bij ‘My bloody valentine’, maar really hot zijn de oldskool jeanshemden die we zagen bij onder anderen de ‘We are scientists’-boys.

De girlies moeten niet onderdoen voor de jongens en dat bewijzen ze met hun ultrakorte shorts! Ze zijn een handige must-have voor op de festivals en komen in alle vormen en kleuren. Broekpakjes, high-waist shorts maar net zoals zangeres Lykkie Li is het very done en bovendien ultra gemakkelijk om te opteren voor de afgeknipte jeansshort! Combineer deze op een zomerse dag met een paar gladiator sandalen en je Kate Moss gehalte stijgt met de seconde! Voor de met modder bezaaide weides is dan weer een paar Aigle boots een must.

festival_fashion_05 festival_fashion_03 festival_fashion_06
festival_fashion_09 festival_fashion_10

Hoeden, baretten, soldatenpetjes en mutsen, ze zijn er allemaal om jouw outfit die final touch te geven. Terwijl Paolo Nutini kiest voor een fleurig exemplaar, gaan ze bij Fleet Foxes voor een doodgewone muts. Tja, soms heb je niet veel nodig om er cool uit te zien..

Ook ‘a nice pair of sunglasses’, jawel ga dan maar opnieuw voor de Rayban, kan wonderen doen voor de afwerking van jouw perfecte festivallook! Witte zonnebrillen, gele zonnebrillen, oversized zonnebrillen, zolang je er maar één op je neus hebt! Vergeet zeker niet een leuk tasje toe te voegen aan je outfit, liefst iets second hand en dat je gemakkelijk over de schouder kan dragen.

festival_fashion_01 festival_fashion_11 festival_fashion_12

Denk er gewoon aan dat je festival outfit fun moet zijn met de nodige touch of fashion, comfort en een tikkeltje boho chic... En doe deze zomer vooral je best, want wie weet halen we je wel voor onze Belmodo.tv festival fashion lens...TBC!  ;o)

page loaded