Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sea of Shoes voor Urban Outfitters

Door Patricia op 24.06.2009

Na celebrities beginnen nu ook bloggers hun eigen collecties te ontwerpen! Een tijdje geleden schreef Belmodo.tv over de 17-jarige fashionblogger Jane Aldridge van Sea of Shoes, die met haar immense designerschoenencollectie ieder van ons het nakijken geeft.

Door het bloggen over haar dure hobby heeft Jane zich in de kijker gewerkt en heeft ook Urban Outfitters haar gespot. Resultaat: een partnership voor een minischoenencollectie die volledig "Sea of shoes" is. Het cliché  " it takes money to make money" wordt bij deze bevestigd.

UO1

Sea of shoes gaf zopas een aantal beelden vrij van de schoenen in kwestie, en wij van Belmodo.tv hopen dat ook Urban Outfitters Antwerpen een paar van deze shoes in stock zal krijgen, ons oog is namelijk al volledig gevallen op de bruine rijglaarzen!

page loaded