Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pirelli Preview

Door Tiany op 24.06.2009

Hier zijn ze dan, enkele vers van de pers pics van de Pirelli Calender 2010 geshoot door niemand minder dan "enfant terrible de la photo"; Terry Richardson! Wie de legendarische Pirelli dus te pakken krijgt, mag zich verwachten aan heel wat borsten, billen, fallus symbolen, melk, bananen en de niet te missen "thumbs up" waar Mr Richardson zo van houdt. 

terry_pirelli_01

Even de feiten op een rijtje: de lucky geselecteerde en toch wel prestigieuze Pirelli modellen zijn... Eniko Mihalik, Rosie Huntington Whiteley, Catherine McNeil, Abbey Lee Kershaw, Daisy Lowe, Gracie Carvalho, Marloes Horst, Lily Cole, Ana Beatriz Barros, Miranda Kerr, and Georgina Stojiljkovic. En de too hot to handle foto's werden gemaakt in Brazil!

Bij deze al een sneak peak achter de schermen....

terry_pirelli_02 terry_pirelli_04  

terry_pirelli_05 terry_pirelli_03

page loaded