Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

House of Harlow breidt uit

Door Tiany op 24.06.2009

De Nicole Richie accessoire collectie was een dikke hit en de creaties werden enorm goed onthaald zowel in de US of A als aan deze kant van de Atlantische Oceaan (aka Europa). Voor haar tweede House of Harlow 1960 gaat La Richie dan ook een stap verder en breidt ze haar lijn uit met schoenen en kledij. In tegenstelling tot de huidige collectie die helemaal boho chic is, zal de spring 2010 van House of Harlow een stijlvolle en "grown-up" touch meekrijgen, Nicole zelf spreekt graag over een "old English sofisticated equestrian look", maar dat betekent nu niet dat we meteen een paard in huis moeten halen...

house_of_harlow_01 house_of_harlow_03

house_of_harlow_02 house_of_harlow_04

Ben je benieuwd naar de House of Harlow creaties, dan kan je terecht bij www.my-wardrobe.com waar je nog enkele stukken van de collectie kan vinden.  

page loaded