Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gespot: Lost fashion Highways

Door Angelique op 24.06.2009

rb_losthighways_500x300
[foto's: Bavo Swijgers en Evert Thiry]

We hebben nog maar net de fantastische Academieshows achter de rug en de laatstejaarsstudenten van Modeacademie Antwerpen smijten zich alweer in the picture. Alrighdy! Afgelopen maandag hebben ze hun creaties wel op een erg originele manier laten shooten. En natuurlijk doen we het liefste wat we niet mogen, toch...?

Wel, naar aanleiding van Red Bull Lost Highway, vonden de modestudenten fashionable stunten wel erg gepast. Na een aantal geslaagde stunts op nutteloze bouwwerken in België, grepen gisteren ook studenten van de Modeacademie in Antwerpen de kans om hier op een creatieve en unieke manier hun eigen creaties voor te stellen. Hun oog viel op een onafgewerkte en bijgevolg nooit gebruikte brug in Brecht, naast de autosnelweg A1/E19 Antwerpen-Breda. Deze locatie kon dan ook meteen als instant-catwalk dienen. Fancy!

rb_losthighways_300x300_III rb_losthighways_300x300_II
rb_losthighways_300x300_IV rb_losthighways_300x300_I

10 modellen showden de Academie creaties en gaven het beste van zichzelf in deze ongewone runway bovenop de brug met de skyline van Antwerpen op de achtergrond. Belmodo.tv is sowieso zot van de studenten en hun creaties...maar zeer zeker ook van zo'n 'express-yourself-event' met lost trash meets art meets street style meets fashion!

page loaded