Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Obsession: Clubmaster

Door Patricia op 23.06.2009

Wij bij Belmodo.tv hebben 'm al in de taxfree opgepikt tijdens een tripje naar New York, maar nu het hier in België begint te zomeren, zijn we er zo mogelijk nóg gekker op: de Ray Ban Clubmaster.

MKcm KatyPerryCM
Mary Kate Olsen en Katy Perry in de ban van de clubmaster.

Het frame van de Clubmaster viel ons voor het eerst op vorig jaar bij het kijken naar jaren '50 klassieker North by Northwest van Hitchcock, waarin we het ideale hippe brilmontuurtje spotten op de neus van één van de acteurs: beetje nerdy, beetje retro, the perfect amount of cool.
Niet veel later ontdekten we dat Ray Ban vroeger dat bewuste frame effectief voor zonnebrillen gebruikte en bovendien het model herlanceerde voor deze zomer. Score!

ray-ban-clubmaster

Hoewel wij er bij Belmodo.tv zwaar fan van zijn en Ray Ban veel tralala heeft gemaakt rond de lancering, zie je de Clubmaster nog niet zo veel in het straatbeeld.  Bij celebs en op streetstyle blogs vindt het modelletje aanhang, maar de trend laat in vergelijking met de overbekende Wayfarer lang op zich wachten. Wat denken jullie: blijft de hype on the streets uit, of is het gewoon een kwestie van tijd?

annika011 SartorialistCM

Stijlvolle dames gespot mét clubmaster op Copenhagen Streetstyle en The sartorialist.

page loaded