Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss steelt de show

Door Tiany op 22.06.2009

Als er één dame is die weet heeft van een "performance" geven en er steeds in slaagt de show te stelen, dan is dat ongetwijfeld wel lovely Kate Moss! Afgelopen weekend was la Moss jurylid op het kinder karaoke benefiet "Hoping's Got Talent" in Londen, waar ze door haar optreden het event extra "schwung" gaf & zorgde voor heel wat extra centjes! 

dancing_kate_04

Door haar passie voor muziek -denk aan haar affectie voor rockers en haar prestaties in clips-  en het feit dat een gulle gever bereid was om maar liefst £ 47,000 te geven voor een "Kate Mosske", betrad ze op een gegeven moment het podium en met micro in de hand zorgde ze voor een nogal pittige interpretatie van Gershwin's Summertime. Het topmodel danste, knielde, rolde over het podium en wist zodoende vriend & vijand aangenaam te verassen. Good working Kate Moss!

dancing_kate_01 dancing_kate_02 dancing_kate_03

page loaded