Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dolce & Gabbana news

Door Michael op 22.06.2009

gang-rape jesus_reuters_1426563c
Stefano-jpg_1427628c dgonlinestore

De voorbije dagen kwam Dolce & Gabbana op de proppen met héél wat nieuws. Belmodo.tv zet voor jou graag de 3 grote veranderingen/aankondigingen van het modehuis op een rijtje:

1. De Dolce & Gabbana gang opent een nieuwe shop, meer bepaald hun eigen webshop. Vanaf dinsdag 23 juni zal je ook online de nieuwste creaties op de kop kunnen tikken. Daarvoor zal je terecht kunnen op www.dandgstore.com. Hier kan je terecht voor zowel mannen- als vrouwenmode, accessoires, beachwear, juwelen, horloges tot zelfs zonnebrillen. De D&G-store zal wereldwijd verzenden naar 31 landen. Wil je kans maken op een gratis verzending bij je eerste bestelling? Schrijf je dan snel in via www.dolcegabbana.com en maak kans op een unieke code voor een gratis thuislevering.

2. Dolce & Gabbana kondigen aan hun prijzen te zullen verlagen. Het lijkt er wel op of het modehuis het hoofd wil bieden aan de economische crisis en de verkoopcijfers grondig is gaan analyseren. Stefano Gabbana en Domenico Dolce lieten beiden weten hun prijzen te verlagen tot -10% en -20%. Verder wordt er niet aan de hoogstaande creativiteit en kwaliteit geraakt. Een D&G-jeans zal je voortaan i.p.v. 695 dollar een goeie 450 dollar kosten. Tof crisisnieuws dus voor een keer! grin

3. Niemand minder dan Madonna's toyboy Jesus is het nieuwe gezicht van Dolce & Gabbana. Jesus Luz (22 jaar) zal te zien zijn in de reclamecampagne voor de collectie van volgende herfst/winter. De reclamecampagne werd gefotografeerd door Madonna's close friend Steven Klein. Daarnaast was Jesus ook te spotten op de catwalk dit weekend tijdens het defilè voor de spring/summer collection 2010 in Milaan. Go Jesus!

Dus ... time to D&G!

page loaded