Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Met Andy op het strand

Door Patricia op 19.06.2009

  Je weet het of je weet het niet, maar back in the days ontmoette Andy Warhol de koningin van de wikkeljurk, Diane Von Furstenberg in het legendarische studio 54. Zij werd de inspiratie voor een aantal van zijn pop-art werken en dit seizoen kaatst Diane de bal terug.

ANDYDVF

Vorig jaar kwam uit dat Diane Von Furstenberg zou uitpakken met een strandcollectie met Andy Warhol's beroemde bloemenprintjes, die als je het Belmodo.tv vraagt dan ook perfect bij de look en feel van DVF passen. Deze zomer hangen de bikini's, jurkjes en badhanddoeken in de winkel en kan je met andere woorden op een cultureel verantwoorde manier in je luie strandstoel gaan hangen, you living piece of art!

Nylon Magazine legde de collectie vast op de gevoelige plaat: we like!

warholdvf2 warholdvf1

warholdvf4 warholdvf3

page loaded