Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

HOT HOT news: Jimmy Choo voor H&M

Door Tiany op 17.06.2009

Man, wat is mijn woensdagochtend weer dik in orde begonnen! En hoe kan het ook anders als je wakker wordt met het nieuws dat niemand minder dan Jimmy Choo de volgende gastontwerper is voor H&M... I KID YOU NOT!

Dus na Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Roberto Cavalli nu ook een shoe @ handbag designer!!!!! De Jimmy Choo collectie voor H&M zal echter niet beperkt blijven tot wondermooie torenhoge stiletto's en tassen, want speciaal voor H&M zal hij ook een collectie kledij ontwerpen. Op 14 november liggen de Jimmy Choo goodies in een beperkt aantal H&M stores, ik begin nu mijn karate technieken bij te schaven, kwestie dat ik aan de deuren het gevecht om al het moois kan volhouden ;o) 

ladies, hier alvast een preview van de shoes & leren jurk.... WOOOOOOOW!

jc_04 jc05

page loaded