Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Loopt de Fashionscene leeg?

Door Patricia op 16.06.2009

Alsof de faillissementen van de laatste tijd niet erg genoeg waren, ontdekten we vandaag dat Tom Ford vrijwillig de handdoek in de modering gooit om zijn nieuwe passie verder uit te diepen: film. Dat Tom zich op the silver screen werpt vinden we allemaal ok, ook bij Belmodo.tv kunnen we al niet wachten tot zijn debuut "A single man" uitkomt, maar we hadden toch graag onze not so single men in Tom Ford kostuums willen zien. Nu en voor altijd. Dat ex-Mr. Gucci claimt dat hij "Won't be doing shows. Ever. Again" steekt bijgevolg wel even. Dan maar hopen dat zijn films de moeite zijn!

Tomford agyness2

Voorts sloegen onze zwakke hartjes over bij het lezen van geruchten dat Agyness Deyn mogelijk zou stoppen met modellenwerk. De meest geliefde tomboy van het moment zou terug naar Brittanië willen verhuizen voor nieuwe vlam Miles Kane, muzikant bij The Rascals en The Last Shadow Puppets. Agyness zou het modellenwerk beu zijn en willen gaan acteren. We wisten al dat creatieve duizendpoot Deyn wel meerdere ambities koesterde, al zou dat volgens Belmodo.tv niet mogen beletten dat Agyness haar karakterkopje tussendoor eens laat kieken op de gevoelige plaat. Wij hopen dat er enkel rook is en geen vuur!

Als Agyness iets doet, doet ze het alvast wel goed. Getuige ook haar samenwerking een tijd terug met de band Five o' clock heroes!

page loaded