Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jean Paul Knott voor 3 Suisses

Door Michael op 15.06.2009

jean-paul-knott-pour-les-3-suisses-10317

Brussels ontwerper Jean Paul Knott tekent een beperkte collectie voor 3 Suisses. Daarmee treedt Knott in de voetsporen van Veronique Branquinho. Naast de artistieke leiding bij Cerruti en zijn eigen collectie kan hij dus nog de tijd vinden om een kleine collectie te tekenen voor het postorderbedrijf. 

Knott tekent hiervoor 6 stuks: een top, een asymmetrische jurk, een jasje, een plooirok, een omkeerbare anorak en pumps met een hak. Jean Paul omschrijft de collectie zelf als stads en nomadisch, uitgepuurd, vloeiend en aan te passen aan het moment en de plaats. 

De collectie is te bewonderen in de 3 Suisses editie van juni & ook terug te vinden via www.3suisses.be 

page loaded