Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dominique Models lanceert webTV

Door Lies op 15.06.2009

'Wanna slice of model life?'

België's grootste modellenbureau, Dominique Models Agency, lanceert online tv. Op www.dominiquemodels.tv zie je filmpjes van de modellen van het bekende agentschap, maar je krijgt niet alleen de glitter en glamour te zien op de catwalk en achter de make-up tafel. Je kan de modellen immers ook volgen in het echte leven: waar gaan ze graag uit, waar en wat eten ze, studeren ze nog? Op het beautykanaal delen deze ambassadors of beauty bovendien hun beautysecrets met je! Maar daar eindigt het nog niet, want Dominique Models neemt je ook mee achter de schermen van fashion shoots en events.

Het modellenbureau van Marc Dochez, jullie welbekend van de modellenwedstrijd Topmodel, was al langer actief in de virtuele wereld. Zo kon je hen al volgen op Twitter, Netlog en Facebook, en op hun populaire blog www.dominiquemodels.blogspot.com.

Laat je voyeuristische zelf helemaal los op www.dominiquemodels.tv en kijk gerust eens binnen bij topmodellen als Elise Crombez, Hanne Gaby, Jill Bauwens en Cesar Casier. Belmodo.tv was niet te houden en we kwamen tot de conclusie dat er momenteel nog niet zó veel te bekijken valt, maar dat zal zeker snel veranderen. Wij zagen wél Tobias Sorensen op de web tv, and we liked it! Mjamiee!

  1

Dominique Model & hottie Tobias Sorensen.

marc_dochezps

Dominique's Marc Dochez

page loaded