Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wat zijn je grootste shop ergernissen?

Door Tiany op 14.06.2009

Word je gek van een tekort aan pashokjes of spiegels die je alleen maar dikker doen lijken, sla je helemaal tilt bij het zien van een enorme mensenmassa of het horen van té luide beats? Wat zijn je grootste ergernissen bij het uitvoeren van je "all time favourite bezigheid" aka shoppen?! Wij van belmodo.tv willen het weten zodat we onze conclusies dringend naar onze favoriete shops kunnen sturen, wie weet doen ze er nog iets aan ;o)

shop_ergernissen_01

  Wij worden helemaal zot van....

-winkeljuffers die je volgen om je van alles aan te smeren of omdat ze denken dat je iets gaat stelen (?!) of nog erger die je van top tot teen bekijken en voor zichzelf concluderen dat je hun waren niet kan betalen...as if!

-winkels die van een maatje 38 een 36 maken, waardoor je de nodige trauma's opdoet...

-paskotjes met gordijnen die niet volledig dicht gaan

-shops met een klerenchaos....om knettergek van te worden!

en graag vullen we ons lijstje aan met jouw ergernissen!

page loaded