Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Show 09: Belmodo.tv loved it!

Door Patricia op 12.06.2009

De Koninklijke Academie van Antwerpen, tegenwoordig beter gekend als de Artesis Hogeschool, bracht vanavond de eerste van drie eindejaarsshows, die de creaties van de modestudenten tentoonstelt aan het grote publiek. Belmodo.tv zat front row en genoot van de topontwerpers van de toekomst!

DSC_0033 DSC_0061
Links: Walter Van Beirendonck geeft interview in de persruimte.Rechts: mensen stromen binnen in de waagnatie.

Terwijl naar goede gewoonte bij aanvang van de show de historische kostuums van het tweede jaar over het podium dwarrelen,  druppelt het publiek langzaam maar zeker binnen. Ze weten waaraan zich te verwachten, ieder jaar is het ongeveer hetzelfde: eerst de historische kostuums, dan het eerste jaar, tweede jaar en derde jaar. Een nodige pauze, de etnische kostuums  van het derde jaar en last maar ze-ker not least: de afstudeerprojecten.

Naarmate de opleiding vordert daalt het aantal studenten fel, dit jaar zijn er 14 afstuderenden en Belmodo.tv was uiterst benieuwd naar de prestaties van dit selecte  groepje. Morgen volgt een uitgebreide fotoreportage van de show, bij deze alvast een voorsmaakje! Wij kunnen je al zeggen: onze honger naar mode werd gestild!

DSC_0074 DSC_0239

DSC_0528 DSC_0452

page loaded