Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Emma Watson voor Burberry

Door Tiany op 10.06.2009

Miss Harry Potter Emma Watson is van kindsterretje uitgegroeid tot een echt modeicoon en zodoende heeft ze haar allereerste modecampagne in de wacht weten te slepen voor niemand minder dan Burberry....Aiiight! De "smokey" looking Emma doet wat Christopher Bailey betreft (je weet wel, de creative director van Burberry!) de typische Britse trench alle eer aan in beelden dat gemaakt werden door topfotograaf Mario Testino. Persoonlijk mis ik de edgy touch van Miss Moss & Stella Tennant en vind ik dat lady Watson alsnog te liefelijk oogt, maar tja, ik ben dan ook Christopher Bailey niet .... 

Bij deze de beelden & what do you think van Miss Watson als Burberry girl?

burb_04 burb_03

the good 'oll times van Burberry met Stella & Kate (f/w 2006)

burb_01 burb_02

page loaded