Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Catwalk site voor Weekend Knack

Door Tiany op 10.06.2009

Je kon al een tijdje -net zoals bij ons- het reilen en zeilen van heel wat catwalks volgen via onze intergalactische collega's van Weekend Knack, maar nu heeft weekend.be het aanbod aan catwalk beelden uitgebreid met de lancering van weekend.be/catwalk!

fashionweekend_01

24 uur na de show krijg je al een beeld van wat komend seizoen in de winkelrekken zal hangen, ideaal om als fashionista aan je volgende wishlist te starten! Catwalk zal zich trouwens niet beperken tot de internationale shows, want ook de eindejaarsdefilés van onze eigenste Belgische academies zullen de revue passeren. We wensen onze Weekend collega's all the luck met dit fashionabele initiatief!

jilsanderfw_09_01 jilsanderfw_09_02

page loaded