Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Absolut luxury!

Door Lies op 10.06.2009

'In an Absolut World taxis would be Porsches.'

Zo kondigt wodkagigant Absolut haar volgende event veelbelovend aan. Tussen donderdag 11 juni en zondag 21 juni kan je het luxepopje in je helemaal tot uiting laten komen en je tijdens het shoppen laten vervoeren door de free Absolut-porsches.

Eerst is Antwerpen aan de beurt waar vijf taxi-porsches zullen pendelen tussen coole shops en cafés, maar als je bv. je haar laat knippen bij De Client of VHP hair, kan je je nadien ook in stijl laten afzetten bij je thuis, met je shopping bags en al! Van een VIP-treatment gesproken! Je kan de taxi nemen vanuit één van de deelnemende punten, of als je één van de cabbies ziet naderen: just sign the cabbie-driver, en je bent vertrokken! Gratis en voor niks!

absolut_03

Vanaf donderdag 18 juni is Brussel dan aan de beurt, waar hetzelfde principe geldt: shop till you drop en dan gewoon je opgezwollen voetjes in de taxi hijsen en klaar is kees!

Zelfs 's avonds brengen de Absolut-taxi's vermoeide fuifnummers veilig thuis, want elke avond van de actie staan ze je op te wachten aan de deelnemende clubs.

Why oh why kunnen wij ladies deze heerlijke service niet altijd krijgen?

absolut_01 absolut_02

page loaded