Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

(Shoe)Fashion @ MTV Movie Awards 2009

Door Michael op 09.06.2009

Vorige week zijn de filmprijzen uitgedeeld tijdens de MTV Movie Awards 2009. Zoals altijd waren we razend benieuwd wat de fashionflops waren en wie en vogue was tijdens het red carpetgebeuren?! Aangezien de prijsuitreiking in het nu zwoele Los Angeles plaats vond, legt Belmodo.tv deze keer de klemtoon op de shoes, sandals, high heels & sneakers der sterren!

2009_mtv_movie_awards__lauren_conrad_louboutin_sometimes_boots louboutin-sometimes-boot-peep-toe

Amerikaanse celebrity & MTV-deelnemer The Hills Lauren Conrad ging voor stijlvol Christian Louboutin met de Sometimes shoes. Haar jurk is uit de herfstcollectie 2009 van Moschino.

ashley-tisdale-2009-mtv-awards-strappy-black-wedges-by-paul-and-joe-sister paul-joe-sister-wedge-boots-multi-strap-ashley-tisdale

Zangeres & actrice Ashley Tisdale kwam naar de MTV Movie Awards 2009 in een korte donkerpaarse en lederen jurk van Elise Overland, afgewerkt met gladiatoresque pumps van Paul & Joe Sister uit de lente/zomer-collectie 2009.

vannessa-hudgens-mtv-jimmy-choos jimmy-choo-riv-sandals-exotic

High School Musical talent Vanessa Hudgens ging voor een oranje en satijnzachte avondjurk van Max Azria. Hudgens koos voor etnisch geïnspireerde sandalen Riv van Jimmy Choo. 

kristen-bell-jimmy-choo-blaze-mtv-awards jimmy-choo-blaze-sandals

Actrice Kirsten Bell zakte naar de gala-avond af in een bustier van Sally Tseng, en een zwart rokje van Nuj Novakhett. De shoes zijn again Jimmy Choo, meer bepaald de Blaze sandalen.

megan-fan-louboutin-shoes-mtv christian-louboutin-multi-buckle-sandal-1

Actrice Megan Fox ging gekleed in een gouden jurk van Dolce & Gabbana, gecombineerd met Christian Louboutin shoes. Dezelfde als Heidi Klum op de Oscars dit jaar. wink Ooohja, what's with the hair Megan???

kristin-stewart-converse-mtv-movie-awards1

Twilight -actrice Kristen Stewart was de fashionteleurstelling van de avond .... vooral de schoenen *slik* waren niet écht gepast voor een gala-avond: Converse All-Star High Sneakers.

Voor meer G.L.I.T.T.E.R. & G.L.A.M.O.U.R. kan je hier terecht:

Blik hier terug op de Oscars, klik hier!

Blik hier terug op het filmfestival van Cannes, klik hier!

page loaded