Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Sea of shoes

Door Patricia op 09.06.2009

Hoeveel schoenen kan een 17-jarig schoolmeisje hebben, vraagt een mens zich af. Blijkbaar veel. Extreem veel. Levend bewijs is Jane Aldridge uit Texas, die op een mooie dag in 2008 begon te bloggen over haar grote passie: designerschoenen! jane1 DSC_0195

Goeie zet, zo blijkt, want slechts een jaar later is pretty miss Jane wereldberoemd met Sea of shoes. Dat komt haar schoenenfetisj enkel ten goede want ze denkt aan het ontwerpen van een eigen collectie. Jane werd al door Teen Vogue en Glamour USAgespot, en zelfs Mister Kanye West is fan. De droom van ieder tienermeisje dus.

De schoenencollectie in se  is  zo omvangrijk dat je je afvraagt of het écht niet de schoenenkast van Vogue, of zelfs Imelda Marcos is. Maar het is wel degelijk de schoenenkast van  Jane Aldridge, die ondanks haar rasechte Amerikaanse omgeving een kast vol Dries Van Noten, Martin Margiela en Ann Demeulemeester bezit waar de gemiddelde Belg, die nochtans bij de bron zit, maar van kan dromen. A modern day Princess dus.

Belmodo.tv snorde dit interview met Jane voor jullie op. Enjoy, en let op hoe schattig ze "Ann Demeulemeester" uitspreekt!


page loaded