Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LiLo bij Ungaro?

Door Lies op 06.06.2009

De geruchten dat Lindsay Lohan aan de slag zou gaan bij het Franse Modehuis Emanuel Ungaro, gonzen al een paar dagen. Wij durfden het nog niet au serieux te nemen, omdat dat ons toch wel een sprong in het diepe lijkt, zo in zee gaan met de wat wisselvallige LiLo. Pas op, we like her style, maar het kind moet dringend haar leven back on track krijgen. Wie weet kan een boeiende fashion job daar wel bij helpen...

PS_bags lilo_ps

La Lohan bracht een weekje in London door, maar had blijkbaar nog een andere missie dan haar ex-liefje Samantha Ronson op te zoeken. Na een shoot voor Vogue, werd ze immers gespot in de London Emanuel Ungaro headquarters. Het label is op zoek naar een jonge, inspirerende vrouw die terug wat leven in de brouwerij kan brengen. Hmmm, een makkie voor LiLo, lijkt ons. Haar functie zou die van creative consultant zijn en ze zou voor een paar jaar als hip uithangbord van E.Ungaro dienen.

Maar niet iedereen reageerde even enthousiast op dit bericht. Hoofdontwerper van het label, de 23-jarige Esteban Cortazar dreigt met zijn ontslag, en je kan het hem niet kwalijk nemen: een rehab-frequenteerder als collega...kan beter! De officiële uitleg luidt dat Cortazar zich niet zou kunnen vinden in de nieuwe marketing- en reclamestrategie van het huis.

ungaro-mainPS

Sorry Lindsay, we weten dat je dringend nog eens aan de slag moet, maar Belmodo.tv votes Cortazar!

page loaded