Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Schoenenwalhalla in Parijs

Door Tiany op 05.06.2009

Deze morgen werd ik bijna hysterisch toen ik te horen kreeg dat Galeries Lafayette de grootste shoe-store ter wereld gaat openen....beschouw het dus als een zeer mooie start van een toch wel sombere vrijdagochtend! De feiten even op een rij: de afdeling telt maar liefst 10.000 vierkante meter oppervlakte waarin een 150-tal merken mooi geëtaleerd zullen worden. Heel wat lovely shoe goodies zullen ook exclusief verkijgbaar zijn @ Lafayette en als cherry on the cake, komt er ook nog een pedicure salon....Wat wil een lady nog meer?!

Reserveer dus alvast je Thalys ticket naar de city of Paris, want vanaf volgende maand kan je wegsmelten in deze nieuwe Lafayette afdeling..... 

page loaded