Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Anouk Lepere meets Hugo Boss again

Door Angelique op 05.06.2009

HUGO_Anouk_LEPERE_for_HUGO_F09_400x260

Belgisch topmodel Anouk Lepere is opnieuw het gezicht van Hugo Boss, deze keer voor de fall/winter 09 campagne. Belmodo.tv heeft het eerste beeld al kunnen strikken en we zijn zwaar onder de indruk. Architecturaal zwart/wit = nice!

Gewoon even meegeven, wist je dat Anouk architectuur studeerde toen ze in 2000 ontdekt werd als model en meteen doorbrak? De Belgische schone is net 30 en liep bij de grootsten der aarde zoals Balenciaga, Dries van Noten, Louis Vuitton, Olivier Theyskens, Sonia Rykiel, Yohji Yamamoto, Marc Jacobs en vele andere. Ze stond op echt alle high fashion covers én de Franse Playboy. Anouk was eerder al het gezicht van o.a. Victoria's Secret, Shiseido en nu dus opnieuw van Hugo Boss!

page loaded