Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karls Prima Ballerina

Door Tiany op 03.06.2009

chanel_ballerina_03

Kaizer Karl is werkelijk een genie dat steeds op zoek is naar nieuwe uitdagingen, vraag is dan ook; waar in hemelsnaam haalt hij de tijd vandaan om al die verschillende projecten op punt te zetten? Het is mij een raadsel, maar vermoedelijk slaapt Lagerfeld nauwelijks... Na zijn zoveelste "side-kick project" heeft hij nu zijn zinnen gezet op het ontwerpen van een unieke tutu voor en van 's werelds top ballerina's, namelijk Elena Glurdjidze. Elena's nieuwe prima ballerina tutu is vervaardigd uit tule en meer dan 2500 vogel veren. Haute Couture op zijn best noem ik dat en weer een staaltje genialiteit van el Lagerfeld!     

chanel_ballerina_01   chanel_ballerina_02

page loaded