Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Claudia Sträter verlaat België

Door Michael op 01.06.2009

claudia_straeter cs01

De crisis slaat ook ongemeen hard toe in fashion city, want na doemnieuws van Lacroix en Veronique Branquinho zijn er nog slachtoffers. Zo verdwijnt het Nederlandse modemerk Claudia Sträter uit het Belgische shopping landscape. De zeven Belgische winkels worden verkocht aan de Nederlandse Nesia Holding. Wie toch nog op zoek wil naar Claudia Sträter in België, kan daarvoor terecht bij warenhuis Inno.

Claudia Sträter was ondertussen al 8 jaar op Belgische bodem. Overnemer Nesia Holding is eigenaar van de kledinglabels Zaza & SoBe. De Claudia Sträterwinkels zullen allemaal zeer snel omgebouwd worden om 1 van beide brands te verkopen. Alle Belgische werknemers kunnen aan de slag bij Nesia. Naast de Belgische vestigingen verdwijnen de winkels in Duitsland ook, enkel moederland Nederland & goeddraaiend Luxemburg behouden hun eigen Claudia Sträter-shops.

Check trouwens hier op Belmodo.tv het artikel over de samenewerking van Belgisch ontwerpster Cathy Pill met Claudia Sträter nog geen jaar geleden.

page loaded