Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kates nieuwe fashionverslaving

Door Tiany op 29.05.2009

Stijlicoon Kate Moss heeft weer een item gevonden waar ze blijkbaar helemaal verliefd op is, aangezien ze niet meer zonder overal gespot wordt. Naast haar klassiekers als de Mary-Jane schoenen en het zwarte tuxedo jasje is haar meest recente vondst de zwarte franje schouder tas van Genevieve Jones die ze all sinds november non stop overal mee naartoe sleurt. Nu hoor ik je al Genevieve Who? zeggen.... wel, de in Thailand gevestigde ontwerpster is vooral bekend om haar juwelen en haar sociaal leven, maar zo nu en dan blijkt ze ook tassen te ontwerpen. Kate Moss werd meteen verliefd op haar franje tas en de rest is history, want ondertussen is de Jones bag een fashion fenomeen en een zeer gegeerd item dat zowat elke fashionista te pakken wil krijgen!   

kate_bag_01 kate_bag_02 kate_bag_03

kate_bag_04 kate_bag_05 kate_bag_06

page loaded