Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Scarlett Johansson nieuw gezicht van Mango

Door Tiany op 28.05.2009

Ook al is manlief "just not that into" Scarlett Johansson, vind ik persoonlijk dat de lady echt wel beschikt over een gezonde portie looks en blijkbaar ben ik niet de enige.... want de Spaanse modeketen Mango heeft zopas de Fall/Winter 2009 ingeblikt met niemand minder dan La Johansson als model! Misschien heeft haar rol in Vicky Christina Barcelona de Spanjaarden overtuigd of misschien heeft de Spaanse beauty Penelope Cruz wel een goed woordje gedaan van de Johansson "it-kwaliteiten", feit is dat Scarlett weer een ongetwijfeld lucratieve campagne in de wacht heeft kunnen slepen!

mango-making-of-scarlett-03

Bij deze alvast wat foto's van de shoot...

mango-making-of-scarlett-01   mango-making-of-scarlett-02

page loaded