Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Opgepast: golddiggers in Antwerpen

Door Angelique op 28.05.2009

gd

Golddiggers gesignaleerd in Antwerpen, zeg je? Inderdaad vanaf morgen, vrijdag 29 mei zal de modemetropool overspoeld worden door echte GD's en daarmee bedoelen we niet de men-with-money-killers onder ons (alhoewel) maar vooral, move over want de fashionfreaks are coming out!

En dit zijn de toppers die je, als echte whatever freak, tegen -70% kan scoren in de nieuwe maar tijdelijke outletstore Gold Digger.

Ash, Antwerp, Adidas, Bjorn Borg, Bruuns Bazaar, Blue Blood, CP Company, Converse, Cold Method, Diesel Black Gold, DEPT, For All Mankind, Fred Perry, Filippa K, Goosecraft, Gestuz, G-Star, Genti, Havaianas, Hugo Boss, Junk de Luxe, MM6, Marcel, Onitsuka Tiger, Nike, Nolita, Nudie, Patrizia Pepe, Paul & Joe Sister, Puma, Paul Smith, Reef, Rare, Revolution, System, Stone Island, Superdry, Sun 68, Sealkay, Tiger of Sweden, Vintage 55, Velvet.

Gold Digger General Outlet Store
Sint Bavostraat 78-80
2610 Wilrijk

Van vrijdag 29 mei tot dinsdag 7 juli van 13:00 tot 19:00.

page loaded