Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gespot: Christopher Kane bij Topshop!

Door Lies op 28.05.2009

Belmodo.tv loooooves Christopher Kane, en zeker de SS09-collectie die nu in de winkels ligt. Jammer genoeg is zo'n prachtig CK-exemplaar wel een erg grote hap uit ons budget. Maar daar hebben we ketens als Topshop voor natuurlijk!

copycat_400x320

Wij spotten bij de budgetvriendelijke en trendy Britse keten immers een prachtige Christopher Kane-copycat. Ok, het mag dan wel niet zo aardig zijn van Topshop om een geniale designer als Kane schaamteloos te kopiëren, voor ons is het toch een mooi buitenkansje. Op de koop toe vroeg Topshop Kane onlangs nog een collectie voor hen te maken.

Toegegeven, de Christopher Kane-versie van dit prachtige jurkje doet onze fashionista-harten net iets sneller slaan dan de Topshop-versie, en hij is ook veel mooier afgewerkt. Maar dat is dan toch buiten onze portefeuille gerekend!

SS09_Paris-_Chris_Kane_280x300 ss09chri177000703-midgrey_140x300

Topshop vind je nog steeds niet in België. Misschien moeten we daarvoor snel een petitie opstarten (bij Starbucks is dat ons ook gelukt, remember?!), maar speciaal voor jullie hier een kleine insider-tip: de e-shop van Topshop shipt niet naar België en wel naar Nederland, maar als je gewoon jouw Belgische adres invult, komen je aankopen toch netjes terecht!

page loaded