Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Adieu Veronique Branquinho

Door Tiany op 28.05.2009

"Damn" de volledige economische crisis en alle gevolgen dat het met zich meebrengt! Want nu moet ook een mijn favoriete Belgische ontwerpsters, Veronique Branquinho, ophouden met eigen collecties op de markt te brengen! Noem het dus gerust "A Black day in Fashion History"....

Gelukkig verdwijnt Lady Branquinho niet volledig uit de fashion bizz en zullen we binnenkort alsnog kunnen genieten van haar pure en vrouwelijke creaties. Ze is namelijk sinds kort artistiek directeur van het lederhuis Delvaux en ze blijft kleren en accessoires ontwerpen voor andere merken. Dear Miss Veronique, de Nationalestraat (Antwerpse straat waar de Veronique Branquiho shop nog gevestigd is) zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou!

veronique_branquinho_01

page loaded