Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De comeback van de "Scrunchie"

Door Tiany op 27.05.2009

Als je de respectabele leeftijd van 30 jaar hebt bereikt, dan ben je ongetwijfeld opgegroeid met die very 90's "Scrunchie". Aka haar accessoire dat gebruikt werd voor de gemiddelde paardenstaart en dat in feite best beschreven kan worden als een haarelastiek verpakt in een funky stukje stof! Wel, goed nieuws voor wie dit retro item begon te missen, want American Apparel heeft de Scrunchie herontdekt in alle kleuren & geuren. Zoals gewoonlijk hebben ze ook gezorgd voor een very "saucy" campagne om het haargoedje te promoten... want alleen American Apparel is in staat een doodgewone haaraccessoire er sexy en verleidelijk te doen uitzien. Geweldig toch?!     

scrunchie_01   scrunchie_02

American Apparel kan je vinden in Antwerpen, klik hier voor het adres.

page loaded