Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Starck into fashion again

Door Angelique op 27.05.2009

starck_220x198

Philippe Starck, die zijn interiorcreaties als cultstukken wist te lanceren gaat opnieuw kledij ontwerpen.

De bekende Franse interieur-en objectontwerper dook al eerder de fashionbizz in toen hij voor Puma in 2004 de limited edition shoe-en kledingslijn 'Naked' ontwierp!

Starck wil opnieuw de mode in en zal samenwerken met kasjmierlabel Ballantyne onder de eenvoudige noemer "The S+ARCK with Ballantyne collection". 30 stukken voor hem en 30 voor haar. Het zullen creaties in zijde en kasjmier zijn met verborgen zakjes...Starck zal een multifunctionele kledingslijn ontwerpen...amai wij zijn benieuwd...! Kwestie dat we eventueel ook al zouden weten of we komende winter al dan niet met een tafel rond ons middel moeten lopen, you never know ;o)!

page loaded