Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Amy Winehouse ontwerpt voor PPQ

Door Tiany op 24.05.2009

Toegeven, we hadden het niet direct zien aankomen, maar blijkbaar kan alles in de wondere wereld van fashion en dat betekent dus ook een collectie ontworpen door niemand minder dan Amy Winehouse. En niet dat ik de lady in kwestie niet graag heb, want ze heeft werkelijk een stem om "U" tegen te zeggen....maar de drank & drugs hebben haar looks heel wat schade aangebracht en te denken dat ze ooit nog een muze was van Sir Lagerfeld himself (denk aan de show waarbij hij zijn modellen de catwalk opstuurde in Winehouse looking kapsel)! 

Maar goed, er lijkt terug een toekomst te zijn voor de Winehouse stijl en dat heeft ze te danken aan het merk PPQ dat zeer binnenkort uitpakt met een mini collectie geïnspireerd op La Amy. Laten we hopen dat ze haar "bad habits" eindelijk aan de kant zet...

Miss Amy in betere fashionabele tijden

amy_01   amy_02

page loaded