Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Giles Deacon swimwear voor New Look

Door Tiany op 20.05.2009

De Britse ontwerper Giles Deacon is al langer kind aan huis bij New Look, waar je al enkele seizoenen zijn very fashionabele "Gold" creaties aan een zeer zacht prijsje vindt...

new-look-swimwear-07

Na het zoveelste seizoen vond Deacon het echter tijd om naast kledij ook zijn allereerste beachwear collectie te tekenen, very exclusive en dus alleen voor New Look! De badpakken, bikini's en beachwear accessoires zijn geïnpireerd op de jaren '80, Electro Pop en L.A. Dat betekent heel wat zwart wit, prints maar ook hier en daar de nodige felle kleurtjes

new-look-swimwear-05   new-look-swimwear-03   new-look-swimwear-04

Meteen hollen naar de New Look shops is nog niet nodig, want de swim goodies liggen pas vanaf dinsdag 2 juni in de winkelrekken (in feite vanaf maandag 1 juni, maar blijkbaar horen we die dag niet te werken!). De collectie zal je ook online kunnen shoppen via www.newlook.co.uk . 

new-look-swimwear-01   new-look-swimwear-06   new-look-swimwear-02

Advies van belmodo.tv is zeker checken die Giles Deacon Beachwear, want er zitten heel wat leuke exemplaren bij! 

 

page loaded