Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashionable fietsen

Door Angelique op 18.05.2009

fiets

We hebben jullie al een tijdje geleden gemeld dat onze Belgische trots Walter Van Beirendonck een limited edition fietstas ontworpen heeft voor het milieubewust initiatief ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’

En nu willen we je gewoon even herinneren aan de fashionable actie! Want 'Met Belgerinkel naar de Winkel’ staat dit jaar volledig in het teken van de mode, we like! De campagne is afgelopen weekend van start gegaan tijdens de Naked-modeshow in de Kammenstraat te Antwerpen.

Wie tot en met zaterdag 20 juni met de fiets gaat shoppen bij de deelnemende lokale handelaars in heel Vlaanderen, kan zegels sparen om deze designerfietstas te bemachtigen.

fotovanbeirendonck_RonaldStoops_220x198 fietstas_vanbeirendonck_220x198

Met deze milieubewuste tas borduurt Van Beirendonck voort op zijn eigen huidige collectie ‘Glow’. WVB meldde ons het volgende: “Met de fiets kun je iets vertellen over jezelf, net zoals je dat doet met de kleren die je draagt.”

‘Smile+Bike’ is dan ook de slogan op de fietstas. “Ik fiets zelf graag,” vertelt Van Beirendonck, “ik rij met zo’n typische oude Hollandse fiets. En als ik fiets, lach ik vaak. Ik word er gewoon vrolijk van." Oh ja, wij ook Walter ook al doen we het veel te weinig! Maar Belmodo.tv heeft de boodschap begrepen! Jullie?

Meer info vind je op  www.belgerinkel.be  en nu met zijn allen, fashionable die fiets op ;o)!

page loaded