Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Backstage Chanel Cruise 2010

Door Tiany op 17.05.2009

Omdat ik nog steeds helemaal betoverd ben door de creaties van Karl voor zijn Chanel Cruise Collection 2010 en sinds het zien van de catwalk pics enkel en alleen nog maar droom van roodharige beauties in Chanel, kan ik niet anders dan jullie mee te laten genieten van enkele "kiekjes" backstage! Bij deze ben je ook ineens gewaarschuwd... want backstage foto's leveren uiteraard nog meer detail op met als gevolg dat ik nu nog meer hopeloos verliefd ben op Kaiser Karl's creaties!  

Check die tas & de oorbellen!!! We love!

chanel_backstage01   chanel_backstage02

De armbanden, de shoes en Chanel vest.... to die for!

chanel_backstage04   chanel_backstage07

Geweldig!

chanel_backstage03   chanel_backstage05   chanel_backstage06

page loaded