Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La Fille d’O meets Anne Zellien

Door Patricia op 16.05.2009

Als er iets is wat je niet kan zeggen van Murielle Scherre, dan is het wel dat ze stil zit. De Gentse modemadam lanceert na haar verslavende lingeriecollectie en dito schoenenlijn weer iets nieuws: een aantal prachtige zilveren oorbellen, ringen en kettingen die ze ontwikkelde in samenwerking met juweelontwerpster Anne Zellien, ook al een Belmodo.tv favoriet! De collectie is op z'n zachtst gezegd om je vingers bij af te likken.

lionhard_klein into_the_good_book_klein_ chick_chick_houdini_klein a_poodle_a_day

We weten allemaal hoezeer Murielle van verleiding houdt, maar zo veel verleiding is niet goed voor de portemonnee! Belmodo.tv is alvast fan van onder andere het "Lionhard"-halssnoer en "Chick Chick Houdini"-oorbellen, maar stiekem willen we gewoon alles.

 Zelf een kijkje nemen en kopen?Je vindt de online shop van La fille d'O hierzo

page loaded