Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel betovert Venetië

Door Tiany op 15.05.2009

chanelcruise_05

Gisteren was een selecte groep van de beau monde en de voltallige mode pers (tja, onze invitatie is per ongeluk bij Anna Wintour terecht gekomen!) aanwezig in Venetië voor de toch wel lang op voorhand gehypte Cruise Collection 2010 Show van Chanel. Kaiser Karel had weer gezorgd voor een magnifieke locatie, denk aan een Ventiaans verlaten strandje, een lekker briesje en de warmte van little Venice... zoals gewoonlijk konden de toeschouwers weer genieten van een collectie om U tegen te zeggen: prachtig, betoverend, subliem, elegant, magnifiek, geniaal, origineel....kortom, weer een collectie to die for!   

Bij deze alvast wat pics, in het geval je dit weekend het winnend lotto biljet in huis hebt gehaald ;o) 

chanelcruise_01   chanelcruise_03

chanelcruise_02   chanelcruise_04

page loaded