Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vandaag: Matthew Williamson [email protected]&M

Door Angelique op 14.05.2009

matthew

En je voelde het al aankomen want het straatbeeld hangt sinds afgelopen maandag vol met de mooie campagnebeelden van de designercollectie met the grandmaster himself als model! Voor alle fans, het is dus D-Day again want het tweede deel van de lijn hangt nu in de rekken bij H&M.

En zij die de topontwerper nog niet kennen, ga zeker een kijkje nemen en get it on! Want het is echt de moeite! Oh ja deze keer zijn dza boys ook welkom want Mister M heeft een superschone mannencollectie ontworpen.

!Reminder! Hier bij Belmodo.tv kan je deze summerlooks winnen,  nu klikken & deelnemen! Good luck.

1109_W_0027 mw_SS1
1109_W_0028 1109_W_0002
1109_M_0076

page loaded