Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Obsession: Hermès Fiets

Door Tiany op 14.05.2009

Sommige zaken in het leven kunnen niet anders dan "very wanted" zijn en een mooi voorbeeld hiervan is zonder twijfel de Hermès fiets. Origineel is het modehuis niet helemaal, aangezien Chanel (off course!) en Gap al eerder uitpakten met een modieuze bike, maar tja, je hoeft ook niet altijd de eerste te zijn! 

hermesbike_01

De Hermès versie is een samenwerking met de oerdegelijke Hollandse fietsenmaker Batavus, maar werd uiteraard voorzien van de nodige luxe! Deze wanna-have Hermès bike is gemaakt uit zwart gelakt roestvrij staal en wordt versierd met de typische lederen accenten (zoals een lederen zadel en handvaten). Als je dit prachtexemplaar in huis wil halen moet je wel een slordige $ 4000 neertellen, wat best wel meevalt ten opzichte van het prijskaartje van de Chanel bike... Ok, toegeven het is een aardig bedrag, maar onder het motto "doing it for the kids" en dus voor het milieu is deze fiets toch dé ultieme fashion statement, niet?

page loaded