Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Antwerp Streetstyle

Door Patricia op 14.05.2009

Belmodo.tv loves streetstyle en bijgevolg ook streetstyle blogs. Mode wordt immers pas écht interessant als het gedragen wordt door echte mensen en omdat gewoon terrasjes doen in eigen stad zo beperkend is, zoeken we al eens graag wat inspiratie op het internet. Daar vind je tegenwoordig blogs van zowat elke fashionable city in het westelijk halfrond. Sinds een tijdje is ook België mee en de leukste blogjes zijn uiteraard gesitueerd in modehoofdstad Antwerpen.

anouckjeffrey nina

Style du Monde wist in Antwerpen al topmodel Anouck Lepère met beau Jeffrey Hack te spotten, en onder andere Nina Garcia van Elle USA in Parijs. Met zijn mooie foto’s en inspirerende outfits kan deze site zeker tippen aan de internationale varianten.

3282267300_ac8b4770dd_o darcy

Antwerp Fashion Observer werkt naast straatpics ook nog met usersubmitted foto’s en categoriseert alle foto’s aan de hand van de brands die erop te zien zijn. Verder worden er ook nog foto’s getoond van onder andere de Paper Fashion expo in het MoMu.

Naast deze twee verse én Belgische topsites geven we je graag een aantal van onze andere internationale favorieten mee, maar pas op want  dit soort blogs werkt verslavend!

sartorialist Stil_in_Berlin

 1. The Sartorialist

Deze blog  werd al door Time Magazine uitgeroepen tot een top 100 designinvloed en is ongetwijfeld de bekendste in dit genre. Bezieler Scott Schumann beperkt zich niet enkel tot hometown New York, maar maakt al eens een uitstapje naar onder andere Milaan, Parijs en recent nog Sydney. Voor meer NY, neem ook eens een kijkje op Alta Mira.

2. Hel Looks

Misschien niet de meest “high fashion”  streetstyleblog maar op zijn zachtst gezegd één van de interessantste. Deze in Helsinki gebaseerde blog fotografeert naast Scandinavische soberheid al eens graag wat meer excentrieke looks. Leuk is dat de dragers hier telkens wat uitleg geven bij hun look.

3. Copenhagen Streetstyle

Soberder als zijn Scandinavische broertje Hel Looks, maar daarom zeker niet minder interessant.

4. Style Arena

Je kan het zo zot niet bedenken of je ziet het wel in Tokyo en dus ook op deze blog.

5. Le Look

Streetstyle in de zon, rechtstreeks vanuit Barcelona. Barcelonezen houden wel van asymmetrische kapsels en alternatieve looks en die zijn op deze website alom vertegenwoordigd!

6. Face Hunter

Face hunter beschrijft zichzelf als “eye candy for the style hungry”. Op en top Britse looks uit Londen en beyond.

7. Garance Doré

De “je ne sais quoi” van Parijse mode komt wel degelijk ook op foto over.

8. Stil in Berlin

Belmodo.tv loves Berlin en Berlin loves fashion met een hoek af. Need we say more ?

page loaded