Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

L’Oréal loves Freida Pinto

Door Lies op 13.05.2009

Bollywoods' én Hollywoods' newest darling, Freida Pinto, lijkt in zee te gaan met beautygigant L'Oréal Paris. Dat werd vandaag 13 mei bekendgemaakt in Cannes, op de eerste dag van het glamoureuze filmfestival. Daarmee komt er een einde aan de speculaties over welk beautymerk deze prachtige dame zou strikken.

freida_01   freida_02

Sinds haar acteerprestatie in Danny Boyles topfilm 'Slumdog Millionaire', is Freida's leven danig veranderd. Alle designers willen haar kleden en dit seizoen woonde ze ook haar allereerste modeshows bij, en dat meteen front row! Zo zagen we haar bij oa Dolce&Gabbana in Milaan, en bij de Chanel-show. Go Freida!

Wie zich ook tot de gelukkigen mag rekenen om tot de LOréal-familie toe te treden, is Evangeline Lilly, de dappere ster uit televisieserie 'Lost'. Lilly is naar eigen zeggen zeer trots een merk als L'Oréal te mogen vertegenwoordigen.

page loaded