Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv springshoptip: ASOS!

Door Lies op 12.05.2009

Een van Belmodo.tv's favoriete e-shops heeft een lenteschoonmaak gehouden en de site ziet er nu beter en overzichtelijker uit dan ooit tevoren! Het overaanbod aan prachtige jurkjes, schoenen, jasjes,...is dan weer helemaal onveranderd: nog steeds vind je bij ASOS de allerlaatste fashion aan heel vriendelijke prijsjes. Je kan er nu zelfs ook terecht voor outletshopping! We like!

asos_lies_03   asos_lies_04

Speciaal voor jullie een klein voorsmaakje van wat je zo allemaal kan vinden op As Seen On Screen. Fashionista's met een zwak hartje: u weze gewaarschuwd!

asos_lies_02   asos_lies_01

Dames die toch nog steeds twijfelen aan de betrouwbaarheid van online shoppen en betalen: de hele Belmodo.tv-crew deed hier al talloze aankopen en was altijd weer supergelukkig wanneer de modieuze outfits een paar dagen tot een weekje later in hun handen vielen!

Check hier op Belmodo.tv het hele asos.com shopreport.

page loaded