Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Assemblé Open Atelier

Door Tiany op 12.05.2009

assemble_01

Onlangs trok ik met Belmodo-sweety Angelique naar de atelierverkoop van het Belgische merk Assemblé. We werden bijna gek van het geweldige aanbod aan rokjes en jurkjes in übercoole retrostofjes en konden het dan ook niet laten om met volle zakken de zaal te verlaten. Inmiddels vliegen de complimenten rond onze oren telkens we in Assemblé-stijl het huis verlaten en daarom zijn we superverheugd te kunnen aankondigen dat de ladies achter Assemblé de verkoop van hun praal niet langer beperken tot een 2-jaarlijks evenement....Goed nieuws voor wie zich een origineel kleedje wil aanschaffen in een prachtig Assemblé-stofje, want tot en met 11 juni kan je elke dinsdag en donderdag (behalve op donderdag 21 mei) in het atelier van de dames terecht om jezelf in retro glamour te hijsen.

Place to be: Laar 57 - 2140 Borgerhout

Elke dinsdag en donderdag van 11u - 18u

page loaded