Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Against Aids

Door Angelique op 06.05.2009

katy-perry-hm_400x220

Estelle, Katy Perry, Dita Von Teese en Roisin Murphy zijn slecht een paar internationale celebrities, die dit jaar meewerken aan Fashion Against Aids. Het is een initiatief van H&M en de non-profitorganisatie Designers Against Aids en bedoeld om het bewustzijn over aids bij jongeren te vergroten en uiteraard veel geld in te zamelen. Deze H&M celebcollectie met oog op het goede doel ligt van donderdag 28 mei bij H&M.

Voor het tweede jaar op rij wil Fashion Against Aids de positieve boodschap van veilige seks onder jongeren verspreiden door middel van een collectie supercoole t-shirts, t-shirtjurken, singlets en body's met celebrity-ontwerpen. En nog belangrijker nieuws: deze fashionboodschap werkt want vorig jaar was deze bijzondere H&M collectie binnen de maand uitverkocht en bracht ze fantastisch veel  op ten voordele van Designers Againts Aids. 

Bij ons kan je op donderdag 28 mei naast het shoppen voor het goede doel bij H&M op de Meir in Antwerpen, ook de Belgische band The dIPLOMAT live aan het werk zien en dus ontdekken vanaf 09:30!  Hou hen in de gaten aub. Belmodo.tv voorspelt deze band een fijne toekomst want het is upcoming talent van eigenbodem, we like!

page loaded