Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beckham ontwerpt!

Door Tiany op 01.05.2009

Nadat vrouwlief de fashion bizz indook met een eigen collectie jurkjes die ondanks de prijs toch als zoete broodjes verkopen, is nu ook Mr. Beckham aan het ontwerpen geslagen. De voetballer - slash - model heeft voor de winter van 2009 een collectie ontworpen voor Adidas Originals by Originals. Eerder al pakte Jeremy Scott met bijzondere creaties voor Adidas en ook voor komend seizoen mag Mr Scott zijn collectie uitbreiden. 

Beckham's collectie zal vooral vervaardigd worden in materialen die je niet meteen met de sportswereld associeert, namelijk leer, cashmere en zijde. Wij zijn alvast razend benieuwd naar de design en houden je dan ook op de hoogte van zodra we meer weten...

david-beckham_01

page loaded