Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ozark Henry slippers

Door Angelique op 28.04.2009

Image2_slippers_220x300 Image5

Wie Ozark Henry fan is, weet ongetwijfeld dat de West-Vlaamse muzikant Piet Goddaer zot is van jeans & slippers. Piet draagt graag Diesel met daaronder witte slippers! En dus is de stap naar eigen slippers niet veraf natuurlijk...

De Ozark Henry slippers zijn limited editions zowel voor hem als haar (!), nice zeg ;o) ! En zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 2 mei bij Floris Van Bommel, de flagshipstore in Huidevettersstraat 2 in Antwerpen.

Wie wil er nu niet lopen op een songtekst van Ozark Henry? Leuk! Hier bij Belmodo.tv krijg je exclusief een aantal behind the scene-beelden.

Image8 Image7
Image6 Image4
Schoenmaker Floris Van Bommel & Ozark Henry samen voor de reclamecampagne!

page loaded