Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Designershoes te huur

Door Angelique op 28.04.2009

Bij LXP de verhuurboetiek in Antwerpen heeft bezielster Ann Eyckmans alweer een topidee gelanceerd. Naast het huren van designeroutfits, tassen en juwelen van onder andere Tim Van Steenbergen, Nina Ricci, Balmain en vele andere, kan je er nu ook designershoes huren! Wauw , als dat geen f-a-n-t-a-s-t-i-s-c-h idee is!

ninaricci_220x198_1 ninaricci_220x198_2

Voorlopig spot je er shoes van Nina Ricci maar we zijn ervan overtuigd dat Ann snel een hele collectie lekkers zal binnen hebben. Waarom twijfelen als je graag dat ene paar designershoes niet kan betalen, ga ze toch gewoon huren zeg ;o)!

Belmodo.tv houdt jullie uiteraard als eerste op de hoogte als we nog namen horen vallen!

Hier op Belmodo.tv kan je trouwens samen met Tiany in Anns kast duiken en lees je hier het shopreport.

page loaded