Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Naar de opera met Tim Van Steenbergen

Door Angelique op 27.04.2009

fotoTim proj

Dat Belgisch designer Tim Van Steenbergen, goed, zeg maar uitstekend bezig is, willen we eigenlijk nog even toelichten ;o)! Naast zijn eigen collectie én die voor Belgisch label Chine en zijn brillencollectie voor Theo, werkt Tim op dit moment aan de laatste kostuumdetails van een theaterproductie.

Drie jaar geleden ontwierp Tim Van Steenbergen de kostuums voor Guy Cassiers theaterstuk 'Mefisto Forever'. Na deze zeer fijne en intense samenwerking wou de regisseur opnieuw met Tim in zee en dit maal voor de opera 'House of the Sleeping Beauties'.

'House of the Sleeping Beauties' met kostuums van Tim Van Steenbergen gaat op vrijdag 8 mei in première in de Munt schouwburg in Brussel.

page loaded